LimnosCar Rental
>
Όροι και Προυποθέσεις Κράτησης

Όροι και Προυποθέσεις Κράτησης

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ KAI ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

1. ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Η άδεια του οδηγού του μισθωμένου αυτοκινήτου πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημερομηνία ενοικίασης.
2. ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Ο οδηγός του μισθωμένου αυτοκινήτου πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, εκτός των κατηγοριών D, F & G για τις οποίες απαιτείται ηλικία τουλάχιστον 25 ετών. Οι οδηγοί που δεν έχουν συμπληρώσει το 25 ο έτος της ηλικίας τους, ανεξάρτητα από την κατηγορία του αυτοκινήτου, υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση ίση με €10 ημερησίως, με μέγιστη χρέωση τα €100, πλέον ΦΠΑ, ανά μισθωτήριο συμβόλαιο.
3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Για ενοικίαση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική η χρήση πιστωτικής κάρτας. Η κάρτα αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομα του κύριου οδηγού, ο οποίος θα πρέπει να την έχει μαζί του κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.
4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Η πληρωμή ενοικίασης μπορεί να γίνει με μετρητά, με τραπεζική κατάθεση, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Εξαιρέσεις : American Express. Για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται πάντα πιστωτική κάρτα, ως εγγύηση, ακόμα και αν ο ενοικιαστής εξοφλήσει την ενοικίαση με μετρητά.
5. ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Τα πρόστιμα και τυχόν άλλες συνέπειες από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον μισθωτή του αυτοκινήτου.
6. ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ: Τα οχήματα της Limnos Car Rental θα πρέπει να οδηγούνται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Η οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου εκτός δρόμου γίνεται υπ’ ευθύνη του οδηγού. Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου σε κατάσταση υπερβολικής βρωμιάς ή λερωμένης/λεκιασμένης καμπίνας, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί ένα εύλογο ποσό για τη καθαριότητα του αυτοκινήτου.
7. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου, έχει καταναλώσει περισσότερο από τη συνολική ποσότητα του καυσίμου στο αυτοκίνητο, τότε θα χρεωθεί σε προνομιακή τιμή συγκριτικά με εκείνη που θα πλήρωνε να ανεφοδιάσει το όχημα σε τοπικό πρατήριο. Ο ενοικιαστής θα επιβαρυνθεί το κόστος του καυσίμου που καταναλώθηκε, πλέον ΦΠΑ.
8. ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ – ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΊ ΑΠΟΔΟΧΉ (ACCEPT) στο πλαίσιο της διαδικασίας κράτησης, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος Συμφωνητικού με την Limnos Car Rental. Η Limnos Car Rental θα εκδώσει το voucher της κράτησης και θα σας σταλεί μέσω e-mail για την πραγματοποίηση της κράτησης οχήματος. Κατόπιν, μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher για τις Υπηρεσίες Μίσθωσης στον συμφωνηθέν τόπο παραλαβής από τον οποίο θα παραλάβετε το αυτοκίνητό σας.
9. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ Θα πρέπει να καταβάλετε την απαιτούμενη προκαταβολή που σχετίζεται με την κράτηση σας.
10. ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Οποιοσδήποτε άλλος προαιρετικός εξοπλισμός και υπηρεσίες (π.χ. πρόσθετοι οδηγοί, επιπλέον ασφάλιση, καύσιμα, επιπλέον ημέρες) θα συνεπάγονται με επιπλέον χρεώσεις, οι οποίες εξοφλούνται είτε κατά την παραλαβή, είτε κατά την επιστροφή του οχήματος. Πρόσθετες επιβαρύνσεις μπορεί να επιβληθούν και κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας, αν είστε κάτω των 25 ετών.
11. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ Μπορείτε να κάνετε δωρεάν ακύρωση ή τροποποίηση κράτησης μέχρι και 21 μέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης. Αν ακυρώσετε ή τροποποιήσετε τη κράτηση εντός 21 ημερών πριν την έναρξη της ενοικίασης, το κόστος ακύρωσης θα ισούται με τη συνολική τιμή της κράτησης. Εάν δεν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας και δεν ακυρώσετε, δε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων και το ποσό της προκαταβολής της ενοικίασης θα κρατηθεί ως αποζημίωση. Προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό που έχετε πληρώσει για τη κράτηση (εφόσον δικαιούστε την επιστροφή του) θα πρέπει να αποστείλετε το αίτημα σας στο info@limnoscarrental.gr ζητώντας το χρηματικό ποσό που πρέπει να επιστραφεί. Μετά από το έγγραφο αίτημα σας, μπορεί να χρειαστούν έως και 14 ημέρες ώστε να διεκπεραιωθεί η επιστροφή χρημάτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται η Τράπεζά σας για να ολοκληρώσει την επιστροφή χρημάτων.
12. ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και υπό τους περιορισμούς που αναγράφονται παρακάτω, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας σε οποιοδήποτε χρόνο μέχρι και τη στιγμή της μίσθωσης, μέσω γραπτού αιτήματος στο info@limnoscarrental.gr ή τηλεφωνικώς στο (+30)2254023777
α) Εάν αλλάξετε μία κράτηση και οι χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Μίσθωσης είναι υψηλότερες από την ονομαστική αξία της κράτησης σας, θα χρεωθείτε τη διαφορά με βάση τις τότε ισχύουσες τιμές και το επιπλέον ποσό θα είναι πληρωτέο κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.
β) Εάν το κόστος της τροποποιημένης κράτησης είναι χαμηλότερο από την ονομαστική αξία της υπάρχουσας κράτησης, δε θα γίνεται επιστροφή χρημάτων. Το ίδιο ισχύει εάν το ποσό της ενοικίασης καταλήξει να είναι μικρότερο από αυτό που έχει προπληρωθεί

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για ενοικίαση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική η χρήση πιστωτικής κάρτας. Η κάρτα αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομα του κύριου οδηγού, ο οποίος θα πρέπει να την έχει μαζί του κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Δε γίνεται αποδεκτή η χρήση καρτών Prepaid, American Express. Θα πραγματοποιηθεί έγκριση της κάρτας κατά τη στιγμή της ενοικίασης.

Στην περίπτωση που δεν εγκριθεί η πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του οχήματος, δε θα είναι δυνατή η ενοικίαση.

 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1. ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Στη περίπτωση που η παραλαβή του οχήματος έχει γίνει στο κεντρικό σταθμό και η επιστροφή στο σταθμό του αεροδρόμιου η χρέωση είναι επιπλέον €15, πλέον ΦΠΑ.
2. ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Οι παραδόσεις ή παραλαβές των μισθωμένων αυτοκινήτων γίνονται κατόπιν συνεννόησης και η χρέωση είναι €0,75 ανά χιλιόμετρο, πλέον ΦΠΑ. Ελάχιστη χρέωση για την υπηρεσία Παράδοσης/Παραλαβής είναι τα €18, πλέον ΦΠΑ.
3. ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η χρέωση για παραλαβή αυτοκινήτου εκτός ωρών εργασίας είναι €15, πλέον ΦΠΑ.
4. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΣ: Η χρέωση για χρήση του αυτοκινήτου από επιπλέον οδηγούς είναι €4,5 ημερησίως με μέγιστη χρέωση τα €45, ανά μισθωτήριο συμβόλαιο, ανά οδηγό.
5. ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Παιδικά καθίσματα για χρήση των ενοικιαστών είναι διαθέσιμα, κατά την κράτηση. Η χρέωση είναι €4,5 ημερησίως με μέγιστη χρέωση τα €45, ανά μισθωτήριο συμβόλαιο.
6. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ: Μία ημέρα ενοικίασης υπολογίζεται έως 25 ώρες. Ο ενοικιαστής έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την ενοικίαση έως και 26 ώρες και 30 λεπτά με το ένα τρίτο του ημερήσιου κόστος. Σε περίπτωση που η ενοικίαση υπερβεί το διάστημα αυτό, τότε θα χρεωθεί επιπλέον ημέρα ενοικίασης.